[meg]

VERDENS GLADESTE!

JEG HAR FÅTT TAK I JUSTIN BIEBER BILLETT! jeg er seriøst verdens gladeste jente akkurat nå! jeg har hatt utrolig lyst å dra på Justin Bieber konsert, og nå skal jeg. i dag er det jo fredag den 13 og den er liksom en ulykkesdag, men for meg er dette en lykkedag, heheh :-D 

jeg har ståplasser til 16 april 2013, og fyfaen som jeg gleder meg♥


im not just his fan, im a belieber!

skal du på Justin Bieber konserten i 2013??

its my life.

jeg går jo på turn og jeg er turntrener. og turn er noe jeg seriøst elsker! det er mitt alt! visst jeg er sur, så får turn meg alltid i bedre humør, og jeg får sinne mitt ut med å turne, jeg blir faktisk bedre når jeg er sur, hahah. men nå har jeg ikke kunnet turne på over 4 måneder på grunn av kneet mitt, og lengre skal det bli.. så jeg bare fant noen turnklipp av meg, og lagde en video til dere, håper dere liker den :-) 

hva syntes du om videoen??

26 randoms about me.

jeg elsker toms♥jeg er turner og turn trener♥jeg har hatt hjertefeil♥jeg elsker når gutter luker godt♥oreomilkshake er det beste som fins♥jeg er avhengig av iPhonen min♥rosa er favorittfargen min♥jeg syntes det er døds fint med gutter som går med toms♥jeg har knekt nesten alle tærene(hahah:L)♥jeg elsker Stavanger dialekten♥jeg elsker skrekkfilmer♥jeg er en Belieber♥jeg er et matvrak♥jeg elsker hunder♥jeg har hatt streng♥jeg har hatt plate i over 3 år♥brune øyne er det fineste som fins♥jeg er avhengig av instagram(followme; Siljeed)♥jeg er avhengig av facebook♥jeg er som oftest enten døds trøtt, eller døds hyper♥jeg skader meg sykt lett♥jeg tar til meg ting sykt lett♥jeg elsker å gå uten sminke♥jeg liker å redigere bilder♥jeg haateer edderkopper og mørket♥jeg har verdens beste bestevenninne!♥


førde turen med verdensbeste!


et random bilde av meg.


null sminke.

et annet random bilde av meg.

noe vi har likt??

drep meg.

selvfølgelig klarte jeg å knekke kneet ut av ledd igjen, så hei igjen til krykkene mine, FML. her er det som skjedde: jeg gikk ut fordi jeg ville hoppe på trampolinen, så hoppet jeg litt og plutselig landet jeg på den foten som jeg har skadet og da klarte jeg å knekke den ut av ledd igjen. ikke vondt i det hele tatt nei(skrek som bare F'en!). åh, det gjør så ondt! og akkurat nå som jeg hadde blitt sånn halvveis bra igjen, liksom jeg har ikke hatt vondt i den eller noe, og nå klarer jeg ikke reise meg fra sengen uten å få ondt, får faktisk ondt av å gå på krykker også, burde skaffe meg rullestol eller noe sånt, hahah :-)


//arkiv. et gammelt bilde av Aina og meg fra før jeg skadet meg og den tiden jeg faktisk kunne turne.. 

har du skadet deg i det siste?? har du knekt noe før??(nei jeg har ikke knekt kneet eller foten, den bare knekker ut av ledd)

ny blogg + litt om meg.

ja, hei og velkommen til min nye blogg. hadde en annen før(http://siljedalland.blogg.no/)men er så lei den, så ville lage ny. så håper du vil lese og kommentere! 


så kan jeg si litt om meg selv. jeg heter da Silje Dalland, er 14år gammel og kommer fra Bergen, men bor på Sotra. jeg driver med turn, men nå for tiden kan jeg ikke turne på grunn av en kneskade jeg har klart å få(fikk en vridning i kneet på trening, så måtte jeg gå på krykker og sånt, og etter en måned skulle jeg turne igjen, så hoppet jeg bare rett opp og ned på en tumbling så knakk kneet ut av ledd, og jeg endte opp på krykker igjen..). ellers pleier jeg å være med venner, slaske osv. også er jeg også trener for den lille turntroppen, super kos! 
utenom det er jeg en ganske blid jente, kan være bitch til tider og har et stort tempramang(om det skrives sånn?? blir vertfall fort sur/irritert..). er vel ikke så fryktelig mye mer å si :-)


dette er da meg :-)

er det noe du lurer på??(svarer i neste innlegg)

hits