juli 2012

innkjøp 27 juli 2012

var på sartor med mamma i dag for å kjøpe bursdagsgave til aina(ehe, seint ute sa du?) så da ble det noe på meg å. 


en blondecardigan ting fra vero moda/only


bluse fra vero moda/only


justin bieber believe cd fra coop 


lee stafford hårkur fra vita


fritt vilt 3 fra coop(siden det var 2 for 99 fikk christian en film å)


babyliss hårføner og strittetang fra coop faktisk 


øredobber fra vero moda

hva syntes du om innkjøpet??

ELF sminke ~ førsteinntrykk

for kanskje en og en halv uke siden tok jeg å bestilte hjem noe ELF sminke(eyeslipsface.no). har en del sminke derfra fra før av, men ville teste ut noe nye sminkeprodukter. fikk pakken i dag(igår, siden klokken er over tolv), og prøvde ut så og si alt i dag. bruker egentlig ikke sminke om sommeren, men bare gjorde det i dag for å teste det ut :-) så her er førsteinntrykket jeg har fått av produktet!


ELF Stipple Brush - bestilte to av denne kosten så jeg har en til foundation og en til pudder. når jeg brukte den til foundation fikk jeg et utrolig matt resultat, hadde ingen skjolder, og nesten ingenting av foundation festet seg til børsten. liksom at kostet tiltrakk seg ikke halvparten av foundation jeg tok i fjeset som de fleste foundation kostene gjør. noe som vil si at jeg slipper å bruke mer foundation enn nødvendig. når jeg brukte den til pudder festet nesten ingenting seg til kosten heller. jeg har et løspudder, og når jeg 'dyppet' den oppi følte jeg at ingenting festet seg til den så tenkte jeg bare 'den suger', men så bare prøvde jeg å liksom ta det i fjeset, og da hadde det festet seg egentlig ganske mye pudder på kosten, bare jeg ikke kunne se det på en måte. virket litt som det hadde festet seg inni børsten. 
børsten er egentlig ganske tynn, altså børstehårene er ikke så tette, men de var bra uansett!


ELF Bamboo Concealer Brush - denne kjøpte jeg siden jeg ikke har noen concealer børster. den er fra mineral linjen, så den burde holde seg lenge. når jeg prøvde den i dag var den ganske god, den jevnet ut det du ville den skulle jevne ut, lagde et matt resultat og blendet ut ganske bra(håper dere skjønte det, suger til å forklare!). har egentlig ikke så mye å si om denne. 


ELF Mineral Lipstick i fargen Party Pink - jeg hadde forventet at denne skulle være litt mer peach farget, i og med at det var peachy den så ut på nettsiden, men jaja, den var fin fordi om. men utenom så må jeg bare si, jeg elsker ELF sine Mineral leppestifter, dette er min tredje, og jeg elsker mine to andre, så kommer mest sannsynlig til å elske denne å! den er ikke så mørke rosa som på bildet, den er litt mer peachy i virkeligheten, men mest en slags mørk rosa. er glad jeg valgte denne farge i og med at de to andre mine er lyserosa og nude. disse leppestiftene tørker ikke ut leppene, og du trenger ikke noe lipbalm under, for den er såpass 'fuktig', hahh. 


ELF Mineral Moistruizin Lip Tint SPF 8 i fargen Guava - denne hadde jeg også forventet at skulle være litt mer peach farget, menmen. og som den andre leppestiften trenger du heller ikke noe lipbalm under denne siden det er en slags lipbalm med farge i. den er også SPF 8 i, altså solfaktor 8 i, noe som gjør at den egner seg bra om sommeren og i varmere strøk enn Norge, ehe. den gir et veldig naturlig look, med litt glitter/shimmer i. og det beste er at den smaker døds godt, så det gjør ikke noe om du er uheldig å slikker deg litt på leppen, for det kommer ikke til å smake vondt. gleder meg til å bruke den litt mer.


ELF Lash Extending Mascara i fargen Black - i og med at ELF er et såpass billig sminke merke, hadde jeg veldig lite forhåpninger til denne maskaraen. men den overrasket meg faktisk, jeg fikk utrolig fine vinner, den klumpet seg ikke og separerte vippene mine. vippene mine ble lange, fine og separerte, og det er utrolig bra og viktig føler jeg. 


ELF Cream Liner i fargen Black - denne cream lineren var faktisk utrolig bra. lineren var sånn passe kremete, så den var ikke altfor kremete og ikke altfor hard. du får også med en liten cream liner kost, men for min del tror jeg at jeg skal køpe en ny, følte denne var altfor liten å holde i. lineren gikk på bra, har holdt seg i hele dag og har ikke dannet sånne 'streker' på øyelokket som den forrige eyelineren min gjorde(det var en H&M dipliner(?)). så alt i alt var den utrolig bra, satt på hele dagen, dannet ikke streker, drysser ikke og fargen er helt svart. 


ELF Complete Coverage Concealer i fargen Medium - denne concealeren var faktisk ganske bra i forhold til å være så billig. den dekker faktisk akkurat det du vil at den skal dekke, det er mange farger å velge mellom, og du kan jo også blande sammen fargene. det gjorde jeg i dag. den lille børsten du får med er ikke særlig bra, i og med at den er så liten, men funker visst du skal dekke småe steder. 

håper dere likte denne halvveis 'anbefalingen', kan ikke akkurat kalle den det, men får gå. hadde også tenkt at når jeg har brukt produktene en liten stund, at jeg kan skrive et helt innlegg om 3 av produktene, og dere skal få velge 3 av disse 7 produktene dere vil at jeg skal skrive et helt innlegg om, altså en hel anbefaling av 3 av produktene :-D 

og sorry for sugne bilder, men de er tatt med iphone. 

har du testet ut ELF sminke før??    hva 3 produkter vil du at jeg skal anbefale??

et år siden.

som sikkert hele Norge vet, er det et helt år siden tragedien i Oslo og på Utøy skjedde! tiden har gått så fort, og det virker ikke som et år siden det skjedde. 
det som skjedde var helt forferdelig! og jeg e utrolig lei meg på vegne av alle pårørend! det må ha vært utrolig forferdelig og jeg kan ikke forstille meg smerten :( 

 

hva syntes du som sangen 'Mitt lille land'?? jeg syntes den er helt nydelig og trist!

VERDENS GLADESTE!

JEG HAR FÅTT TAK I JUSTIN BIEBER BILLETT! jeg er seriøst verdens gladeste jente akkurat nå! jeg har hatt utrolig lyst å dra på Justin Bieber konsert, og nå skal jeg. i dag er det jo fredag den 13 og den er liksom en ulykkesdag, men for meg er dette en lykkedag, heheh :-D 

jeg har ståplasser til 16 april 2013, og fyfaen som jeg gleder meg♥


im not just his fan, im a belieber!

skal du på Justin Bieber konserten i 2013??

innkjøp 9 juli 2012

var på shopping med mamma i dag, noe som var utrolig koselig! vi shoppet også gikk vi å spiste på Peppes, nam. her er det jeg fikk :-)


genser fra Gant


genser fra Gant


bh fra h&m


jakke fra Peak Performance


deksler fra h&m


Mac Minrealize Satinfinish i fargen NC40 fra Mac


Mac Cool Liquid Powder i fargen Truth & Light fra Mac 


topp fra Free Quent

hva syntes du om innkjøpene?? har du noe av det samme??

en fin sommerdag.

dagen i dag(går, siden klokken er over tolv) var kjempe herlig. sov lenge, det var varmt ute, har solt meg, spist masse is, vært med 2 av de beste i verden og bare kost meg masse. følte det var skikkelig sommer på en måte, har gått i shorts og topp i hele dag og det var helt herlig. 


hårete låt, heija.


beste isen.


♥soool♥


mmmm.

har det vært sol hos deg??  hva er din favoritt is??

its my life.

jeg går jo på turn og jeg er turntrener. og turn er noe jeg seriøst elsker! det er mitt alt! visst jeg er sur, så får turn meg alltid i bedre humør, og jeg får sinne mitt ut med å turne, jeg blir faktisk bedre når jeg er sur, hahah. men nå har jeg ikke kunnet turne på over 4 måneder på grunn av kneet mitt, og lengre skal det bli.. så jeg bare fant noen turnklipp av meg, og lagde en video til dere, håper dere liker den :-) 

hva syntes du om videoen??

la tour de eiffel.

fransk ftw.

hva syntes du??

dårlig blogg, hei.

sorry for at jeg er så utrolig dårlig til å blogge for tiden, men det er sommer og blogging er ikke det første jeg tenker på da liksom. er ofte ute med venner til langt på kveld, har overnattinger og er på overnattinger. så derfor blir det veldig dårlig blogging uheldigvis.. kan prøve å skjerpe meg, men kan ikke love noe :-) 


//arkiv bilde.

hva skal du i sommer??

hits