mai 2012

canada goose.

jeg har da kjøpt Canada Goose, og jeg er helt forelsket i den! verdens beste jakke. kanskje ikke akkurat den årstiden man går med Canada Goose, men det var nå jeg hadde penger da, så da måtte jeg bare kjøpe den! :-D 
jeg har Expedition Parka i fargen Navy str. XS. 

hva syntes du om jakken??  liker du Goose??

redigeringsprogrammer jeg bruker.

fikk et spørsmål i forrige innlegg om hvilke redigeringsprogam jeg bruker til å redigere bildene mine i. og det er ikke noe sånn avanserte redigeringsprogrammer, og de er helt gratise og enkle å lære seg med. jeg bruker da som oftest Photoscape til å redigere skarphet og farge og sånt, og når jeg skal sitte sammen bilder eller lage header og sånt så bruker jeg Gimp. så håper du som spurte(var anonym) fikk svar på det :-) 

et før og etter bilde jeg har redigert i photoscape:

FØR:


ETTER:

hva redigeringsprogram bruker du??  er du fornøyd med det??  hva syntes du om bildet??

mattetentamen.

ja. på skolen i dag har jeg altså mattetentamen, og den kommer til å gå rett til Hawaii, hhah. men sånn seriøst, suger i matte og skjønner ikke en dritt..
men her er min fine tentamen outfit :-)

hettegenser fra Peak Performance // bukse fra Umbro // sko fra TOMS // bag fra Dakine

er dere ferdig med alle tentamen/eksamen?? har dere noe prøve i dag??

outfit 29.05.2012

tenkte å ha min første outfit her på bloggen i dag. håper dere liker den :-)


topp fra bikbok // bukse fra bibok // sko fra TOMS 

hva syntes du om outfiten min??

give me summerbreak now!

alt minner om sommer, og jeg vil bare ha sommerferie NÅ! sole skinner og det er høy temperatur, vi kan gå i shorts og singlett uten å fryse, vi kan bade så mye vi vil uten å bli syke, og det er bare helt herlig. elsker sommer, varme, sol, is, bade, grille, det å ikke fryse osv.  HAR SUMMERFEELING SOM BARE DET!


// alle bildene er tatt av meg med Canon eos 550D.

vil du ha sommer nå??  er det fint vær der du bor??  hva syntes du om bildene??

innkjøp 25. mai. 2012.


chanel rouge coco shine leppestift fra parfymeriet

bikini topp fra bikbok


bikini truse fra bikbok


hvit shorts fra bikbok


shorts fra bikbok


topp med splittet rygg fra bikbok

hva syntes du om innkjøpet mitt??

summerfeeling.

sorry som ikke har blogget, har bare ikke giddet. 

men vertfall så merker jeg virkelig at det nærmer seg sommer! det er døds varmt ute, så og si alle går med shorts, vi soler oss på banen på skolen, det er varmerer ute enn inne osv. det er så herlig! jeg bare elsker det. og man kan bade hele tiden, det er varmt i vannet og man blir BRUN♥ eller ikke det at man blir solbrent, har blitt det på skuldrene, men det går snart over da. også var jeg å badet med herlige folk i dag! sykt koselig. badet masse, fikk sykeste sokkeskillet(siden jeg bader med sokker på)  og jeg ble solbrent, men også brun da :-D

hva har du gjort i dag??

 

drep meg.

selvfølgelig klarte jeg å knekke kneet ut av ledd igjen, så hei igjen til krykkene mine, FML. her er det som skjedde: jeg gikk ut fordi jeg ville hoppe på trampolinen, så hoppet jeg litt og plutselig landet jeg på den foten som jeg har skadet og da klarte jeg å knekke den ut av ledd igjen. ikke vondt i det hele tatt nei(skrek som bare F'en!). åh, det gjør så ondt! og akkurat nå som jeg hadde blitt sånn halvveis bra igjen, liksom jeg har ikke hatt vondt i den eller noe, og nå klarer jeg ikke reise meg fra sengen uten å få ondt, får faktisk ondt av å gå på krykker også, burde skaffe meg rullestol eller noe sånt, hahah :-)


//arkiv. et gammelt bilde av Aina og meg fra før jeg skadet meg og den tiden jeg faktisk kunne turne.. 

har du skadet deg i det siste?? har du knekt noe før??(nei jeg har ikke knekt kneet eller foten, den bare knekker ut av ledd)

bading og chill med folk.

i hele dag har jeg vært enten med folk eller så har jeg vært ute, og da har jeg ikke tenkt på bloggen i det hele tatt. har hatt en utrolig koselig, minnerik og latterfylt dag i dag! 

først kom Aina og Henriette stormende inn på rommet mitt mens jeg sov(klokken to i dag eller noe sånt), så tok Markus og Hansi bussen ut hit, så møtte vi de og gikk ned å badet, der møtte vi Preben og Cato. etter en stund gikk Preben og Cato, også litt etter de hadde gått tørket vi oss og kledde på oss ogsånt. så gikk vi på butikken for så å gå ned på skolen å bare chille der. 

men det var når vi skulle hjem til meg det tidigste var! Henriette gikk litt forann meg, Aina, Markus og Hansi, også fant vi en handlevogn, så puttet de baggene sine oppi der og Aina og Markus satt seg oppi, også kjørte meg og Hansi de, og de trilte jo ut i grøften og alt, så Aina hoppet av, også da kjørte Aina, Markus inn i en steinvegg og ned i grøften og inn i autovernet, hahaha, har aldri hatt så latterkick på en lang stund som det jeg hadde da!♥


fine bestevennen min, Aina(LINK) ♥


Hansi ♥


meg og Henriette som skulle uti for andre gang(cappet skulderblad/rygg hahahah) ♥


fine gutten, Markus :*

har du badet i år??  var det sol og fint vær hos deg i dag??

from pants to shorts.

for en stund siden gjorde jeg en Levis bukse om til en shorts, og jeg elsker den! har sånn 5 stykker nå, ehe. og siden de er litt(veldig) forstore til meg, så kan jeg bruke de som highwaist shorts. de er så skjønne♥


nr1. du trenger en bukse du kan klippe i.
nr2. ta den på deg og marker hvor du skal klippe.
nr3. klipp av fra der du markerte.
nr4. gjør det du vil med den. lag frynser nedi kantene, brett den opp, whatever hva du syntes er fint :-)  
sånn ble min :-D 

har du klippet en bukse til shorts før??   ble du fornøyd med resultatet du fikk??

good morning.

fra min side blir det god morning, ehe. stod opp en liten stund siden og har akkurat laget verdens beste frokost, mm! har ingen planer for i dag, utenom at Aina kommer bort, så får se hva vi finner på :-)


beste som fins!


slaskeklærene er på vertfall.

hva er dn favoritt mat??  hva skal du i dag?? 

gratulerer til alle sammen.

som alle vet er det jo 17 mai i dag. har ikke akkurat noe 17 mai stemning, men blir vel det ut på kvelden. til nå har jeg bare vært i byn med mamma, pappa og lillebror. vi gikk bare litt rundt i byn, var på mc donalds og var på tivoli. var litt sur i starten, men så ble jeg glad, men så ble jeg bare veldig sliten og lei og ville hjem. 

skal til byn senere også, men da skal jeg med noen venner, også skal vi på tivoli :-D 


buuunaaad. meg og Christian(lillebroren min). dette bildet er fra konfirmasjonen min, men orker ikke ta noe bilder nå. 

hva har du gjort i dag??   skal jeg ligger ut bilder fra konfirmasjonen min??

ny blogg + litt om meg.

ja, hei og velkommen til min nye blogg. hadde en annen før(http://siljedalland.blogg.no/)men er så lei den, så ville lage ny. så håper du vil lese og kommentere! 


så kan jeg si litt om meg selv. jeg heter da Silje Dalland, er 14år gammel og kommer fra Bergen, men bor på Sotra. jeg driver med turn, men nå for tiden kan jeg ikke turne på grunn av en kneskade jeg har klart å få(fikk en vridning i kneet på trening, så måtte jeg gå på krykker og sånt, og etter en måned skulle jeg turne igjen, så hoppet jeg bare rett opp og ned på en tumbling så knakk kneet ut av ledd, og jeg endte opp på krykker igjen..). ellers pleier jeg å være med venner, slaske osv. også er jeg også trener for den lille turntroppen, super kos! 
utenom det er jeg en ganske blid jente, kan være bitch til tider og har et stort tempramang(om det skrives sånn?? blir vertfall fort sur/irritert..). er vel ikke så fryktelig mye mer å si :-)


dette er da meg :-)

er det noe du lurer på??(svarer i neste innlegg)

hits