[hverdag]

en fin sommerdag.

dagen i dag(går, siden klokken er over tolv) var kjempe herlig. sov lenge, det var varmt ute, har solt meg, spist masse is, vært med 2 av de beste i verden og bare kost meg masse. følte det var skikkelig sommer på en måte, har gått i shorts og topp i hele dag og det var helt herlig. 


hårete låt, heija.


beste isen.


♥soool♥


mmmm.

har det vært sol hos deg??  hva er din favoritt is??

dårlig blogg, hei.

sorry for at jeg er så utrolig dårlig til å blogge for tiden, men det er sommer og blogging er ikke det første jeg tenker på da liksom. er ofte ute med venner til langt på kveld, har overnattinger og er på overnattinger. så derfor blir det veldig dårlig blogging uheldigvis.. kan prøve å skjerpe meg, men kan ikke love noe :-) 


//arkiv bilde.

hva skal du i sommer??

long time, now see.

sorry for sugen blogging for tiden, har bare ikke helt bloggmotivasjone og tar nesten aldri bilder ogsånt. også nå hadde jeg tenkt å gjøre det godt igjen med en videoblogg, men så funket ikke lyden på videoen så gadd jeg ikke lage den på nytt. så får vel prøve en annen dag. 

i dag har jeg bare vært på skolen, vært hos Joakim, vært på sommeravslutning på turn(utrolig kjipt at jeg ikke kan være med på gurnn av kneet :'() ogsåhar jeg vært ute med Aina, Joakim og Ruben. har hatt en utrolig koselig dag!♥


meg og bestevenn!


søte pusen til Joakim! 

sorry for små og dårlige bilder, er iPhone bilder..

noe forslag til videoblogg??

syk.

grunnen til at jeg ikke har blogget de siste dagen er fordi jeg er syk. ble syk på tirsdag og har vært syk til nå. har jo også jobbuke noe som er litt kjipt siden jeg ikke får jobbet der jeg skal, men istede må ligge hjemme å ha vondt. skal til legen senere for å sjekke om jeg har halsbetennelse og litt sånt. har hatt høy feber og vondt i hele kroppen, hatt masse slim i halsen og vondt i halsen og vondt i hodet, og vært svimmel. 

men på tirsdag gjorde jeg noe gøy sammen med herlige folk! selvom jeg var syk(visste ikke jeg var syk da, bare følte meg litt dårlig..), og det var at etter vi hadde vært på jobb, var vi på kino, vi så The Cabin in the woods, spennende, skummel og ekkel film, heheh. var på kino med Joakim, Aina, Ruben, Anny og Hansi, og det var utrolig koselig og gøy!♥ 


meg og min besteAina når vi var på Voss♥(siden jeg ikke har tatt noen bilder de siste dagene). oppblåsbar mage på meg ja, hahah :L

har du vært syk i det siste??  har du sett The Cabin in the woods??

smoothie.

ah, jeg bare elsker smoothie. det er så friskt, sunt og ikke minst godt!
nam! 

i denne hadde jeg i:
skogsbær
bringebær
jordbær
blåbær
eple juice
1 banan 

flere som liker smoothie??  en god smoothie oppskrift å dele med meg?? 

mattetentamen.

ja. på skolen i dag har jeg altså mattetentamen, og den kommer til å gå rett til Hawaii, hhah. men sånn seriøst, suger i matte og skjønner ikke en dritt..
men her er min fine tentamen outfit :-)

hettegenser fra Peak Performance // bukse fra Umbro // sko fra TOMS // bag fra Dakine

er dere ferdig med alle tentamen/eksamen?? har dere noe prøve i dag??

summerfeeling.

sorry som ikke har blogget, har bare ikke giddet. 

men vertfall så merker jeg virkelig at det nærmer seg sommer! det er døds varmt ute, så og si alle går med shorts, vi soler oss på banen på skolen, det er varmerer ute enn inne osv. det er så herlig! jeg bare elsker det. og man kan bade hele tiden, det er varmt i vannet og man blir BRUN♥ eller ikke det at man blir solbrent, har blitt det på skuldrene, men det går snart over da. også var jeg å badet med herlige folk i dag! sykt koselig. badet masse, fikk sykeste sokkeskillet(siden jeg bader med sokker på)  og jeg ble solbrent, men også brun da :-D

hva har du gjort i dag??

 

bading og chill med folk.

i hele dag har jeg vært enten med folk eller så har jeg vært ute, og da har jeg ikke tenkt på bloggen i det hele tatt. har hatt en utrolig koselig, minnerik og latterfylt dag i dag! 

først kom Aina og Henriette stormende inn på rommet mitt mens jeg sov(klokken to i dag eller noe sånt), så tok Markus og Hansi bussen ut hit, så møtte vi de og gikk ned å badet, der møtte vi Preben og Cato. etter en stund gikk Preben og Cato, også litt etter de hadde gått tørket vi oss og kledde på oss ogsånt. så gikk vi på butikken for så å gå ned på skolen å bare chille der. 

men det var når vi skulle hjem til meg det tidigste var! Henriette gikk litt forann meg, Aina, Markus og Hansi, også fant vi en handlevogn, så puttet de baggene sine oppi der og Aina og Markus satt seg oppi, også kjørte meg og Hansi de, og de trilte jo ut i grøften og alt, så Aina hoppet av, også da kjørte Aina, Markus inn i en steinvegg og ned i grøften og inn i autovernet, hahaha, har aldri hatt så latterkick på en lang stund som det jeg hadde da!♥


fine bestevennen min, Aina(LINK) ♥


Hansi ♥


meg og Henriette som skulle uti for andre gang(cappet skulderblad/rygg hahahah) ♥


fine gutten, Markus :*

har du badet i år??  var det sol og fint vær hos deg i dag??

good morning.

fra min side blir det god morning, ehe. stod opp en liten stund siden og har akkurat laget verdens beste frokost, mm! har ingen planer for i dag, utenom at Aina kommer bort, så får se hva vi finner på :-)


beste som fins!


slaskeklærene er på vertfall.

hva er dn favoritt mat??  hva skal du i dag?? 

gratulerer til alle sammen.

som alle vet er det jo 17 mai i dag. har ikke akkurat noe 17 mai stemning, men blir vel det ut på kvelden. til nå har jeg bare vært i byn med mamma, pappa og lillebror. vi gikk bare litt rundt i byn, var på mc donalds og var på tivoli. var litt sur i starten, men så ble jeg glad, men så ble jeg bare veldig sliten og lei og ville hjem. 

skal til byn senere også, men da skal jeg med noen venner, også skal vi på tivoli :-D 


buuunaaad. meg og Christian(lillebroren min). dette bildet er fra konfirmasjonen min, men orker ikke ta noe bilder nå. 

hva har du gjort i dag??   skal jeg ligger ut bilder fra konfirmasjonen min??

hits