[fashion&outfits]

new Toms.
//tatt med Canon Eos 550D// redigert i Photoscape// fikk nye toms i daaaag!

har du Toms?? hva farge??

innkjøp 27 juli 2012

var på sartor med mamma i dag for å kjøpe bursdagsgave til aina(ehe, seint ute sa du?) så da ble det noe på meg å. 


en blondecardigan ting fra vero moda/only


bluse fra vero moda/only


justin bieber believe cd fra coop 


lee stafford hårkur fra vita


fritt vilt 3 fra coop(siden det var 2 for 99 fikk christian en film å)


babyliss hårføner og strittetang fra coop faktisk 


øredobber fra vero moda

hva syntes du om innkjøpet??

ELF sminke ~ førsteinntrykk

for kanskje en og en halv uke siden tok jeg å bestilte hjem noe ELF sminke(eyeslipsface.no). har en del sminke derfra fra før av, men ville teste ut noe nye sminkeprodukter. fikk pakken i dag(igår, siden klokken er over tolv), og prøvde ut så og si alt i dag. bruker egentlig ikke sminke om sommeren, men bare gjorde det i dag for å teste det ut :-) så her er førsteinntrykket jeg har fått av produktet!


ELF Stipple Brush - bestilte to av denne kosten så jeg har en til foundation og en til pudder. når jeg brukte den til foundation fikk jeg et utrolig matt resultat, hadde ingen skjolder, og nesten ingenting av foundation festet seg til børsten. liksom at kostet tiltrakk seg ikke halvparten av foundation jeg tok i fjeset som de fleste foundation kostene gjør. noe som vil si at jeg slipper å bruke mer foundation enn nødvendig. når jeg brukte den til pudder festet nesten ingenting seg til kosten heller. jeg har et løspudder, og når jeg 'dyppet' den oppi følte jeg at ingenting festet seg til den så tenkte jeg bare 'den suger', men så bare prøvde jeg å liksom ta det i fjeset, og da hadde det festet seg egentlig ganske mye pudder på kosten, bare jeg ikke kunne se det på en måte. virket litt som det hadde festet seg inni børsten. 
børsten er egentlig ganske tynn, altså børstehårene er ikke så tette, men de var bra uansett!


ELF Bamboo Concealer Brush - denne kjøpte jeg siden jeg ikke har noen concealer børster. den er fra mineral linjen, så den burde holde seg lenge. når jeg prøvde den i dag var den ganske god, den jevnet ut det du ville den skulle jevne ut, lagde et matt resultat og blendet ut ganske bra(håper dere skjønte det, suger til å forklare!). har egentlig ikke så mye å si om denne. 


ELF Mineral Lipstick i fargen Party Pink - jeg hadde forventet at denne skulle være litt mer peach farget, i og med at det var peachy den så ut på nettsiden, men jaja, den var fin fordi om. men utenom så må jeg bare si, jeg elsker ELF sine Mineral leppestifter, dette er min tredje, og jeg elsker mine to andre, så kommer mest sannsynlig til å elske denne å! den er ikke så mørke rosa som på bildet, den er litt mer peachy i virkeligheten, men mest en slags mørk rosa. er glad jeg valgte denne farge i og med at de to andre mine er lyserosa og nude. disse leppestiftene tørker ikke ut leppene, og du trenger ikke noe lipbalm under, for den er såpass 'fuktig', hahh. 


ELF Mineral Moistruizin Lip Tint SPF 8 i fargen Guava - denne hadde jeg også forventet at skulle være litt mer peach farget, menmen. og som den andre leppestiften trenger du heller ikke noe lipbalm under denne siden det er en slags lipbalm med farge i. den er også SPF 8 i, altså solfaktor 8 i, noe som gjør at den egner seg bra om sommeren og i varmere strøk enn Norge, ehe. den gir et veldig naturlig look, med litt glitter/shimmer i. og det beste er at den smaker døds godt, så det gjør ikke noe om du er uheldig å slikker deg litt på leppen, for det kommer ikke til å smake vondt. gleder meg til å bruke den litt mer.


ELF Lash Extending Mascara i fargen Black - i og med at ELF er et såpass billig sminke merke, hadde jeg veldig lite forhåpninger til denne maskaraen. men den overrasket meg faktisk, jeg fikk utrolig fine vinner, den klumpet seg ikke og separerte vippene mine. vippene mine ble lange, fine og separerte, og det er utrolig bra og viktig føler jeg. 


ELF Cream Liner i fargen Black - denne cream lineren var faktisk utrolig bra. lineren var sånn passe kremete, så den var ikke altfor kremete og ikke altfor hard. du får også med en liten cream liner kost, men for min del tror jeg at jeg skal køpe en ny, følte denne var altfor liten å holde i. lineren gikk på bra, har holdt seg i hele dag og har ikke dannet sånne 'streker' på øyelokket som den forrige eyelineren min gjorde(det var en H&M dipliner(?)). så alt i alt var den utrolig bra, satt på hele dagen, dannet ikke streker, drysser ikke og fargen er helt svart. 


ELF Complete Coverage Concealer i fargen Medium - denne concealeren var faktisk ganske bra i forhold til å være så billig. den dekker faktisk akkurat det du vil at den skal dekke, det er mange farger å velge mellom, og du kan jo også blande sammen fargene. det gjorde jeg i dag. den lille børsten du får med er ikke særlig bra, i og med at den er så liten, men funker visst du skal dekke småe steder. 

håper dere likte denne halvveis 'anbefalingen', kan ikke akkurat kalle den det, men får gå. hadde også tenkt at når jeg har brukt produktene en liten stund, at jeg kan skrive et helt innlegg om 3 av produktene, og dere skal få velge 3 av disse 7 produktene dere vil at jeg skal skrive et helt innlegg om, altså en hel anbefaling av 3 av produktene :-D 

og sorry for sugne bilder, men de er tatt med iphone. 

har du testet ut ELF sminke før??    hva 3 produkter vil du at jeg skal anbefale??

innkjøp 9 juli 2012

var på shopping med mamma i dag, noe som var utrolig koselig! vi shoppet også gikk vi å spiste på Peppes, nam. her er det jeg fikk :-)


genser fra Gant


genser fra Gant


bh fra h&m


jakke fra Peak Performance


deksler fra h&m


Mac Minrealize Satinfinish i fargen NC40 fra Mac


Mac Cool Liquid Powder i fargen Truth & Light fra Mac 


topp fra Free Quent

hva syntes du om innkjøpene?? har du noe av det samme??

la tour de eiffel.

fransk ftw.

hva syntes du??

stem på min veske!

Nelly.com har en konkurranse gående der du kan designe din egen veske også kan du være med i trekningen om å vinne gavekort på 10.000 kroner for å shoppe for på Nelly. så jeg tenkte hvorfor ikke bare delta. så håper noen av dere vil stemme på vesken min, hadde blitt utrolig glad! :-D 


vesken jeg designet. 

trykk HER, HER eller HER for å komme til der du kan stemme♥

er du med i konkurransen??  vil du stemme på meg??  hva syntes du om vesken min??

outfit 24 juni 2012

når jeg ventet på å bli hentet av pappa hos Anny i dag, tok jeg noen bilder ute, så bruker bare noen av de som outfitbilder, heheh. 
genser fra bikbok // bukse fra bikbok // jakke fra Jean Paul // sko fra TOMS 

også mine skils i å stå på hender siden jeg kjedet meg litt, hahah:
 

hva syntes du om outfiten??  kan du stå på hender??

noen som vil kjøpe en ny til meg?

her om dagen(egentlig natten) så avgikk min kjære elskede strittetang av med døden så og si. det var helt mørkt i rommet og den lå på gulvet, så klarte jeg å trakke på den to ganger, og det endte med at den knakk(ikke i to, men den knakk, hahah). og da kan jeg ikke bruke den lengre siden den bare faller fra hverandre. den var ganske gammel, men den var utrolig bra og funket utrolig bra på mitt hår vertfall. det var en strittetang fra GA.MA. den ble varm med en gang du slo den på og den var ikke hard å dra igjennom håret. den lagde også utrolig fine krøller


når jeg 'klapper' den i sammen skal den egentlig 'poppe' ut igjen, men det gjør den ikke lengre..


her sere dere at den e knekt, og når jeg prøver å fikse den, 'popper' alt bare ut igjen..


det svarte dere ser som på en måte henger under strittetangen på bilde, er da den keramikkplaten som stritter håret.. 

så sånn ser da strittetangen min ut for tiden.. har jo en reserve, men den suger som bare det.. så vurderer å kjøpe enten ny GA.MA strittetang, eller en GHD strittetang :-)

hva strittetang har du??  er du fornøyd med den??

i heart toms.

jeg så og si har blitt helt avhengig av Toms sko, elsker de. de er så søte, små og lette, og jeg har gått så mye med de at jeg har Toms skille på bena, heheh. så jeg tenkte å vise dere mine Toms♥
3 av de er i størrelse W7 og det ene paret er i størrelse W5.5 

har du toms?? hva syntes du om de??

innkjøp 7 juni 2012

var jo hos legen isted og har nå fått vite at jeg har halsbetennelse.. utrolig kjipt, men har no fått medisiner for det, så håper jeg det går fort over. etter jeg hadde vært hos legen tok jeg en tur på Sartor med mamma og pappa, og da måtte jeg jo inn på bikbok og her er det jeg fikk :-D

 
mint grønn genser


truser 


solbriller

shorts

oversized topp med lomme


oversized topp med lomme // alt er fra bikbok :-)

hva syntes du om innkjøpet mitt??

outfit 02.06.2012

er på Voss med Aina og familien hennes, vi kjørte opp hit i går. er fint vær her og det er varmt. meg og Elise(lillesøsteren til Aina) badet i minusgrader, vi har vært på Amfi og vi har kjøpt kjempe stor is! skikkelig koselig. men her er da dagens oufti :-)
jakke fra Canada Goose // skjorte fra Jean Paul // singlet fra Gina Tricot // bukse fra Bikbok // sko fra TOMS

et innleg om innkjøp kommer senere, kjøpte bare to ting, men uansett :-)

hva syntes du om outfiten min??

canada goose.

jeg har da kjøpt Canada Goose, og jeg er helt forelsket i den! verdens beste jakke. kanskje ikke akkurat den årstiden man går med Canada Goose, men det var nå jeg hadde penger da, så da måtte jeg bare kjøpe den! :-D 
jeg har Expedition Parka i fargen Navy str. XS. 

hva syntes du om jakken??  liker du Goose??

outfit 29.05.2012

tenkte å ha min første outfit her på bloggen i dag. håper dere liker den :-)


topp fra bikbok // bukse fra bibok // sko fra TOMS 

hva syntes du om outfiten min??

innkjøp 25. mai. 2012.


chanel rouge coco shine leppestift fra parfymeriet

bikini topp fra bikbok


bikini truse fra bikbok


hvit shorts fra bikbok


shorts fra bikbok


topp med splittet rygg fra bikbok

hva syntes du om innkjøpet mitt??

from pants to shorts.

for en stund siden gjorde jeg en Levis bukse om til en shorts, og jeg elsker den! har sånn 5 stykker nå, ehe. og siden de er litt(veldig) forstore til meg, så kan jeg bruke de som highwaist shorts. de er så skjønne♥


nr1. du trenger en bukse du kan klippe i.
nr2. ta den på deg og marker hvor du skal klippe.
nr3. klipp av fra der du markerte.
nr4. gjør det du vil med den. lag frynser nedi kantene, brett den opp, whatever hva du syntes er fint :-)  
sånn ble min :-D 

har du klippet en bukse til shorts før??   ble du fornøyd med resultatet du fikk??

hits